Taverna-Guila_ALTA-25.jpg

ELS MATINS

L´esmorzar és l´àpat més important del dia! ...no ho diem nosaltres, ho diuen els especialistes i nosaltres sóm especialistes a fer el que diuen.

Tots els matins a Taverna Guilà t´oferim esmorzars de qualitat. El pà de forner sucat a mà amb un bon oli d´oliva, la millor selecció d´embotits casolans, un magnífic assortiment de truites, els sucs naturals, les pastes o la fruita de temporada en són els protagonistes. 

Tant si vols esmorzar amb nosaltres com si t´ho vols endur estarem a punt per ajudar-te a començar el dia amb ganes i vitalitat.

Taverna-Guila_ALTA-3.jpg

EL MIGDIA

Els dinars a la taverna són sinònim d´un bon àpat. La nostra cuina, tradicional i de mercat, es posa a les teves ordres per tractar amb respecte i cura les millors matèries primeres que ens arriben de les millors llotges i mercats.

La nostra carta, variada i molt equilibrada, satisfarà a tots els paladars. A més també podràs optar pels plats de la nostra ja coneguda pissarra, és aquí a on hi trobaràs els guisats, el plats de l´àvia o senzillament les millors carns i peixos més frescos.

Taverna-Guila_ALTA-36.jpg

LA NIT

S´acaba el dia i Taverna Guilà mostra la seva cara més distesa i informal, sabem que es l´hora de relaxar-te i de compartir el que queda de dia amb companys o familia.

No ho dubtis, vine al vespre a Taverna!

Cada nit trobaràs la mateixa aposta culinària que els migdies però en format "pica-pica". Gaudeix de les nostres tapetespintxos i "platillos" i disfruta de l´essència i qualitat de l´autèntica cuina catalana.